El Floc de Llançà

El Floc de Llançà: arribar a dalt i mantenir-s’hi

Des del 2009, El Floc, el local ubicat a l’avinguda Pau Casals número 25, és un dels locals estrella per degustar les millors tapes de Llançà

Sempre s’ha dit que, quan arribes a dalt, el més difícil és mantenir-t’hi. El Floc ho ha aconseguit i ho segueix fent. Així ho avalen els seus clients, els més fidels i aquells que, després d’un llarg període de temps, tornen a Llançà i s’hi deixen caure sense dubtar-ho. El secret, segons la majoria: la manera com els seus propietaris i cuiners adoren les seva feina. A més, l’equip de cambrers, joves, agradables i sempre amb ganes de treballar, és un plus que no sempre es troba. El Floc és un local acollidor, informal, on sempre s’han cuidat de tots els detalls, tant a taula com al seu voltant, a l’interior i a terrassa.

L’objectiu de la Carmen i el seu equip: treballar intensament per oferir propostes que garanteixin una relació qualitat-preu. Enguany, de nou, la resposta està sent més que positiva per part dels seus clients: “Tot i iniciar un nova temporada incerta per tots, nosaltres, des d’El Floc, podem dir que l’activitat forta d’estiu ens ha començat, inclús, abans del que sol ser habitual. Per tant, la satisfacció és alta. Confiem que la pandèmia i els brots vagin a la baixa, tot es comenci a normalitzar i seguim gaudint de la visita dels nostres clients i ells de les nostres propostes de tapes i plats variats”.

La seva cuina es caracteritza per la seva extensa varietat de tapes, plat del dia cada migdia, així com la cuina mediterrània i de mercat, amb productes propers i de qualitat per dinar i sopar. Per esmorzar, el ventall d’opcions també és ampli, convertint, doncs, el Floc una opció idònia per qualsevol moment del dia.

Entrevista de la Revista CRAE