El Floc

Benvinguts a la nostra Experiència Gastronòmica a Llançà, Costa Brava

Al cor de la Costa Brava, descobriràs el nostre racó gastronòmic, un lloc on els sabors del Mediterrani es fusionen en un festí de tapes i plats frescos de mercat. Al nostre restaurant, oferim una experiència única que combina l’autenticitat de la cuina mediterrània amb la frescor dels ingredients locals.

El restaurant El Floc a Llançà, Girona, està situat a pocs metres del mar, en un lloc privilegiat de la Costa Brava. Un local acollidor, informal, on es cuiden tots els detalls, tant a taula com al seu voltant, a l’interior i a la terrassa. La seva ubicació privilegiada et permetrà gaudir d’un passeig marítim o del meravellós paisatge del camí de ronda, i després aprofitar per tastar les nostres diferents tapes o prendre una copa a qualsevol hora en bona companyia.

Si ets a Llançà, no et pots perdre l’oportunitat de visitar-nos i experimentar l’autèntica cuina mediterrània en la seva màxima expressió. Ja sigui per a un sopar romàntic, una reunió amb amics o simplement per gaudir d’unes tapes delicioses, us convidem a descobrir el sabor de la Costa Brava al nostre restaurant. Esperem veure’t aviat!

El tracte familiar amb el client és un tret característic del negoci familiar i tant la seva motivació com la del seu equip ve donada per la vocació de servei al client i la voluntat de superar-se cada dia fent la feina tan bé com es pot. Per esmorzar es pot triar entre ofertes d’entrepans minis, pastes, etc. Al migdia, per dinar, hi ha el plat del dia: un deliciós plat complet -que pot ser de peix, carn, cullera, estofats,…-, amb ingredients de la millor qualitat.

El restaurant El Floc està situat a l’avinguda de Pau Casals, 25 de Llançà. A prop de les poblacions de Roses, Port de la Selva, Portbou, a 1 hora de Perpinyà, 22 km del Museu Dalí de Figueres, a 15 km de la casa museu Salvador Dalí de Portlligat a Cadaqués (Alt Empordà, Girona), i a 2 hores de Barcelona.

Desplaça cap amunt